THE NEW QUEEN IN YOUR CLOSET

SÄLJ MED NUGGETSTänk att din klänning som du hade på den där otroliga festen men som nu är lite för liten kan få gå på fest igen med någon annan? Eller den där tröjan som du helt enkelt tröttnat på och bara ligger där - kanske den kan få ett nytt roligare liv i någon annans garderob? Second hand är roligt och ännu roligare när man hjälper ett plagg leva länge! Ju mer ett plagg används desto mindre påverkan har det på miljön. Vill du sälja med Nuggets? Kul! Det är enkelt!
SÅ HÄR GÖR DU:Rensa garderobenVi tar emot det som fortfarande är i bra skick, modernt och i säsong. Följ @ninasnuggets på Instagram för inspiration och uppdateringar på vad som säljer bäst just nu. Vi letar alltid efter snygga plagg, ytterkläder, skor och accessoarer!
Lämna in! För dig som bor i Stockholm, du kan lämna dina kläder i vår butik i Mood Gallerian Tisdagar & Onsdagar. För dig utanför Stockholm, ta bilder på plaggen och skicka via mail/DM för avgörande. Skicka sedan plaggen med posten.
Få betaltKommission: du får 40% av försäljningspriset. Din kommission utbetalas sen till ditt föranmälda kontonummer.
NÅGRA TIPS INFÖR INLÄMNINGEN:
Lämna in det du själv skulle kunna tänka dig att köpa. Plaggen ska återspegla rådande trend och säsong samt vara modernt och i bra skick.
Sortera bort det som är fläckigt, trasigt eller nopprigt.
Tvätta dina kläder inför din inlämning. Har de legat en tid i garderoben kan de behöva tvättas om och/eller vädras.
Rengör skor som du vill lämna in.Vi tar inte emot: Träningskläder, natt- och underkläder, badkläder samt äkta päls (fuskpäls går bra).
Hur länge behåller vi varan?De varor vi tar in registreras, prismärks efter skick och aktualitet och ligger sedan ute till försäljning i butik eller online i 30 dagar. Har varan inte sålts inom tidsramen får du som kund valet mellan att hämta tillbaka plagget eller att Nuggets sätter det på rea i ytterligare 20 dagar. Har varan inte sålts efter rea får man som kund välja att hämta plagget eller låta Nuggets skänka det vidare till välgörande ändamål. Kontakta oss nedan eller lämna dina kläder i Nuggets pop-up butik på Regeringsgatan 48 i Stockholm (butiken ligger mellan Leilas och Sthlm Blvd på vån 3).Kontakta oss här